În această vară Tania Cergă duce, pe unde muzicale, toată lumea la mare. În colaborare cu prietenii săi de la HaHaHa Production România, casa de producție ce aparține lui Smiley, Tania aduce un produs de vară ce își propune să concureze și cu materialele muzicale de peste Prut. Videoclipul melodiei “La mare”, ce răsună deja la toate posturile de radio din țară, este unul pe potriva tematicii și a abordării muzicale a interpretei. “După cântecul “Soarele și Dimineața”, nu am mai lansat nicio piesă de vară, am simțit că acum ar fi potrivită o astfel de melodie. Îmi place piesa pentru că e plină de stare, balansată. Exact cum mă simt eu de obicei în perioada estivală”, a declarat interpreta pentru revista noastră.

Videoclipul piesei “La mare”, interpretat de Tania Cergă feat Speak, a fost filmat de Alex Ceaușu. În figurație au mai fost implicate circa 70 de persoane. Ideea clipului îi aparține interpretei, regizorul completând-o cu detalii specifice profesiei sale, iar rezultatul a îndeplinit așteptările tuturor. “Clipul este unul special pentru mine, a declarat interpreta, deoarece m-am implicat în tot procesul filmărilor, care numai simplu nu e și sunt mândră de această realizare”.

Interpreta a declarat recent într-un interviu că pregătește această colaborare de multă vreme și și-a pus în ea multe speranțe. “Piesa diferă de ce avem noi aici, unde este loc pentru experimente. Vreau să ajung cu ea ți pe piața românească. Sunt perfect conștientă de faptul că sunt totuși două pieţe diferite, încerc să le împac pe toate”, a conchis Tania.

Distribuie articolul: