Tania Cergă are anul acesta cel mai frumos cadou pentru locuitprii și oaspeții capitalei. În ajunul Hramului Orașului Chișinău, artista lansează un videoclip dedicat acestuia, dedicat oamenilor care trăiasc și iubesc Chișinăul. Cum a fost filmat și cine a contribuit la realizarea lui, interpreta ne-a povestit pe larg în cadrul unui interviu.

„Am preferat un mic scuar din capitală, unde este foarte drăguț amenajat. Ideea celor care au creat acolo o mică stradelă europeană este în concordanță cu dorințele noastre. Am organizat activități frumoase pentru copii, cu animatori, cu pictură pe față. Am pregătit și un panou mare, pe care fiecare dintre cei prezenți la eveniment poate pune, desena, scrie deva despre orașul lor, iar acel panou devine automat panoul oficial al evenimentului”, a declarat Tania Cergă în cadrul Studioului UNIMEDIA.

„Împreună cu Viorel, colegul meu, am decis ca anume așa să fie evenimentul. De obicei lansez foarte modest piesele și clipurile mele, cred că realizările muzicale trebui să vorbească singure d ela sine, nu îmi plac petrecerile superficiale și simandicoase. De aceea ne dorim ca, pe lângă toate activitățile care vor fi organizate acolo, susținem acțiunea de retaurare a Scuarului Cehov, lumea va putea da donații, vor fi organizatorii acestei acțiuni prezenți. Am gândit cumva rapid chestia aceasta, însă îmi doresc mult să fie ceva care va lăsa urme frumoase undeva în Chișinău, de această dată, în scuarul Cehov”, mai povestește Tania.

„În videoclip sunt eu, e un videoclip fără prețenții, fără lumini sofisticate. Mă bucur că echipa de creație a venit cu multe idei, că a fost o chimie frumoasă între noi toți ca să aducem o energie frumoasă și multe zâmbete. Ne-am dorit să reconstruim viața unui om simplu în orașul Chișinău, prin elementele sale distincte. Sper mult să placă publicului. Am o ținută frumoasă, cred eu, nițel altfel, chiar și prin coafură sau vestimentație. Protagoniștii clipului sunt cei din studioul de dans Black and White, iar filmările au durat aproape 24 de ore”, ne-a mai declarat artista.

Tania CergăcergaInterpreta nu poate estima ce sumă a scos din buzunar pentru realizarea clipului. „Am avut oameni care m-au susținut și le mulțumesc din suflet, este vorba despre Direcția Cultură a Municipiului Chișinău. M-am străduit să fei ceva drăguț, dar cred că la noi în țară nu se merită să investești la fiecare realizare foarte mult. Lucrurile frumoase sunt și costisitoare, dar uneori oamenii contează cel mai mult pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor”, a mai declarat Tania Cergă.

Foto: Tania Cergă