Magdalena Popuşoi a ajuns în lumea modelingului “întâmplător”. Nu era printre fetele care de mici copile se visau model. Însă, un mesaj-invitaţie primit de la o şcoală de modele a motivat-o să-şi încerce norocul. Astfel, de la 14 ani Magdalena a păşit în modeling şi în doi ani a reuşit să prezinte colecţiile mai multor designeri din ţară.

La şcoala profesorii au avut o atitudine profesională şi anume acolo am învăţat ce este modelingul. Am studiat cum trebuie să se comporte un model profesionist, cum trebuie să zâmbească şi care sunt greşelile făcute pe podium.

 Restricţii în alimentaţie nu am. La moment am o siluetă perfectă şi trebuie  doar să mi-o păstrez.  Duc un mod sănătos de viaţă, mă alimentez corect şi fac sport de 3 ori pe săptămână.  

 Mi-a fost foarte greu să mă acomodez cu pantofii supra înalţi cu tocuri uneori care ajungeau până la 15 cm.

Cariera de model am început-o cu prezentarea colecţiei de rochii de seară By Valentina Vidraşcu, O’Blanc şi Celebration 2012.  Sper ca pe viitor să am ocazia să prezint brand-uri renumite. Îmi doresc să prezint colecţii Victoria Secret.

Cu părere de rău în ţara noastră modeling-ul nueste bine privit mai ales de către cei care nu înteleg sensul meseriei. Moda a fost şi va fi, iar modelele vor fi mereu solicitate pentru a prezenta colecţiile designerilor.

 Pe viitor aş dori să defilez pe podiumurile internaţionale şi să apar pe coperta unei reviste vestite.

La 16 ani stilul meu este casual. Pe viitor aş vrea să am ţinute business.

În sezonul rece le propun fetelor  să aleagă ce este în trend, să combine corect culorile şi stilurile. Deja brand-urile sunt după gusturile fiecăruia.

 Sfatul meu pentru femeile tinere e să fie încrezute în ele şi în propriile puteri.  Nimic nu este imposibil.

Victoria Topciu

Distribuie articolul: