“Noua senzație a muzicii venite din R. Moldova”, așa i-au zis jurnaliștii de peste Prut cântărețului Mihail Sandu, care i-a impresionat printr-un videoclip de toată lauda, filmat la Cluj. Prima prima piesă a interpretului moldovean, “See you soon”, a însemnat și primul material video din cariera sa. Vedeți cum a ieșit. 

Mihail Sandu a studiat la Univesitatea de Artă și Design Cluj-Napoca și s-a stabilit acolo de ceva vreme. În primul său videoclip, artistul este filmat în diferite ipostaze care ilustrează melodia pe străzile din centrul Clujului, dar și în Făget. “Vocea sa, care aduce cu cea a solistului formației Maroon 5, Adam Levine, este cea mai noua senzație muzicală a sezonului”, notează publicația online clujtoday.ro.

 Mihail Sandu

Mihail Sandu, originar din Republica Moldiva, şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului pasiunilor dezvoltate pe parcursul vieții cum ar fi muzica, fotografia, pictura și graphic design-ul. Cu toate astea, muzica a fost întotdeauna principalul său punct de focus. A studiat pianul timp de șapte ani, începând de la vârsta de nouă ani, după care și-a îndreptat atenția și spre chitară. A făcut cinci ani de pictură, devenind absolvent al Școlii de Arte la vârsta de 16 ani. A câștigat diverse premii la concursuri de natură artistică la nivel național și internațional.

Mihail Sandu

De curând a lansat videoclipul primei sale piese, “See you soon”, în colaborare cu Hola Media și Sergiu Socaciu. Urmăriți-l și apreciați-l!

Foto: Facebook