Săptămâna modei de la New York este o ocazie în care cele mai frumoase modele și cei mai arătoși prezentatori de haine își fac apariția si defilează cu mișcări suave în fața ochilor vigilenți ai criticilor. O apariție cu totul surprinzătoare pe catwalk a fost cea a unui fost deținut în vârstă de 20 de ani.


Mekhi Alante Lucky, supranumit „frumușelul închisorii” a defilat, pentru casa de modă Helmut Lang, într-un costum negru și a purtat în mâini o servietă albă .Tânărul de 20 de ani a fost arestat în luna aprilie al anului 2016 pentru că a circulat cu viteză la bordul unui autoturism furat. Fotografia sa, făcută înainte ca acesta să fie condamnat la închisoare, a ajuns pe internet și a primit nenumărate complimente. Imaginile i-au adus un contract cu o casă de modă renumită. Agenția de modă l-a prezentat publicului în luna august și, în doar o lună, Lucky a fost deja protagonistul a mai multe ședințe foto, iar profilul său de Instagram este urmărit de peste 20.000 de persoane.

dsac

Heterocromia a contribuit la succesul nebănuit al lui Lucky, el are un iris de culoare albastră și unul de culoare căpruie. În ciuda faimei de care se bucură momentan, Mekhi nu a avut un trecut luminos. A fost arestat de cinci ori între lunile aprilie și decembrie ale anului 2016 și i-au fost aduse  acuzații de furt și hărțuire.

Foto: click.ro