Italia va fi reprezentată la concursul Eurovision Song Contest din acest an, de interpreta de muzică pop Emmanuela Marrone. Emma nu este doar cântăreață. Este compozitoare și față a TV-ului în același timp, iar piesa pe care o va cânta la începutul lunii mai, la Copenhaga, se numește  ”La Mia Città” (Orașul meu).

Emmanuela Marrone este un nume mai mult decât celebru în Italia.

Talentul acestei interprete a fost confirmat nu doar la concursul ”Amici di Maria De Filippi”, pe care l-a învins cu ușurință, ci și la victoria sa de la Festivalul de la Sanremo, în 2012.

Acumulând la activ, până în prezent, o mulțime de piese și albumuri, Emma afirmă că muzica este nevoia sa imediată. ”Dacă beau, mănânc sau dorm, nu mă ajută” a scris viitoarea interpretă într-un eseu cu care avea să absolve liceul.

La 22 ianuarie 2014, radioteleviziunea italiană RAI a decis că anume piesa Emmei trebuie să reprezinte Italia la Eurovision. Piesa a fost realizată în colaborare cu compozitorul italian Otto Brando. Acesta spune că producția a fost inspirată de rock-ul anii 80. Totuși, pentru a răspunde regulamentului de la Eurovision, piesa va fi scurtată.

Aflându-se ca membru în ”Big five”, în acest an, Italia evoluează direct în finala care va avea loc la data de 10 mai.

Emma are ascuns în suflet gustul pentru modă, fapt demonstrat prin videoclipul acesteia. Din luna martie, pe Youtube, acesta a acumulat deja 600 000 de vizualizări.

 La vară, Emma va realiza un tur grandios prin Italia, inttitulat “Emma: Limited Edition”.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: