Dacă ți-ai luat deja un bilet la Pijamas in the Pub să știi că vei avea șansa să faci și un bine. ne-am propus să o ajutăm pe o tânără tictorită să beneficieze de un aparat auditiv persormant, așa ca să nu mai depindă de bateriile care trebuie mereu încărcate. Adriana a pregătit deja o serie de tablouri care se vor vinde la licitație și care vă vor bucura ambianța casei încă mult timp înainte.

Frumoasa pictoriță are doar un singur vis, să audă fără ajutorul aparatelor auditive. Ea suferă de surditate de la vârsta de 7 luni. Evident că familia acesteia au încercat împreună cu medicii toate posibilitățile ca să-i recapete auzul, dar fără efect. În ciuda faptului că a suferit numeroase intervenții chirurgicale în acest sens, toate au fost fără efect, apoi au renunțat.

Vezi și: August Ray – DJ oficial la „Pijamas in the Pub”. Pregătește-te să lași ciupicii și să sari cât te țin călcâiele

Am renunțat la ideea de a-mi mai face operații împreună cu familia mea, deoarece starea auzului meu nu se îmbunătățise deloc după fiecare operație. Această renunțare a fost până în clasa a noua, când deja observasem că îmi pierd treptat auzul, astfel am fost îndrumați să procurăm proteze auditive, măcar pentru a păstra ceea ce a mai rămas”, ne-a spus Adriana într-un interviu.

Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, SchweppesAna PopovaMoldeco.

 

Mai pe scurt, rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.