Nu mai este un secret că actorul, regizorul și scenaristul american Sylvester Stallone educă 3 fiice: Sistine, Sophia şi Scarlet. Le protejează și le iubește ca pe ochii din cap și mai consideră că fiicele sale vor ajunge cel puțin la fel de departe ca și el. Zilele trecute, actorul de 68 de ani a postat pe Instagram o fotografie prin care dă de înțeles că fiica sa mijlocie aspiră spre podium și că are toate șansele să devină model.

Stallone a distribuit pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa mijlocie, Sistine. În fotografie, adolescenta de 16 ani apare afișând o rochie scurtă și aurie.

foto: Instagram

foto: Instagram

Actorul a scris, la această fotografie, și o descriere plină de emoție. „Aceasta este Sistine, fiica mea care visează să devină model. Sunt sigur că totul îi va reuși. Se străduiește atât de mult, pentru a-și realiza visele”, a comunicat Stallone.

Comentatorii n-au ezitat să adauge că Sistine chiar posedă toate atu-urile unui model și are șanse să obțină succese mari în industria modellingului. Unii au comparat-o pe fiica mijlocie a lui Stallone cu Monica Bellucci, iar alții i-au prezis un succes cel puțin la fel de răsunător, ca al tatălui său.

Trebuie să remarcăm că frumoasa Sistine afișează un exterior de invidiat: este înaltă, are ochi mășcați și proeminenți și niște trăsături de-a dreptul ispititoare.

 

Distribuie articolul: