Ți-ai lasă bărbatul să poarte un sutien de mătase? Asta îți propune o firmă japoneză, care a dat lovitura cu lenjerie intimă de mătase și dantelă pentru bărbați. Noutatea este că din februarie, articolele de lenjerie special create pentru sexul puternic vor fi disponibile și în Europa, la un preț foarte accesibil.

Toate piesele sunt realizate special pentru bărbați, fiind adaptate nevoilor lor, relateaza Daily Mail. După un succes de proporții înregistrat în Japonia, firma pătrunde și pe piața europeană, ajungând în februarie în Marea Britanie, de unde va pătrunde și pe alte piețe. Lansate sub numele Wish Room Men, piesele nu îi vor face pe bărbați să se simtă ciudat îmbrăcându-le, promite compania, oferindu-le, în schimb, bucuria de a simți atingerea mătăsoasă cu care sunt obișnuite femeile ce-și îmbracă desuurile.

 desuuri barbati

desuuri barbati

Firma a intrat pe piață în 2008 și însuși purtătorul de cuvânt al acesteia susține că poartă un astfel de sutien, ascuns discret sub hainele bărbătești. Masayuki Tsuchiya nu s-a sfiit să facă această declarație pentru Reuters. De la lansare, din ce în ce mai mulți bărbați s-au arătat interesați să-și descopere această latură feminină, a declarat și unul dintre directorii companiei, Akiko Okunomiya.

 lenjerie barbati

desuuri barbati

Seturile de lenjerie intimă sunt disponibile în culori precum roz sau verde și pot fi cumpărate la prețul de 11,50 lire sterline, unele produse ajungând însă până la 18 lire.

Sursa: DailyMail

Distribuie articolul: