Christiano Ronaldo este unul dintre cei mai talentați și controversați jucători de fotbal din lume. Desigur, jurnaliștii și fanii din întreaga lume sunt interesați nu numai de jocul său pe teren, dar și de viața lui în afara fotbalului. Cu toate acestea, în timp ce realizările atletice ale lui Christiano sunt cunoscute și vizibile pentru toată lumea, rămân anumite întrebări cu privire la viața personală.

”Casa de pariuri 1xBet îți oferă posibilitatea unui pariu cu totul și cu totul special, dacă nu chiar excentric. Dacă te-ai plictisit de pariurile sportive online standard, avem ceva ce îți va atrage atenția cu siguranță. Ronaldo este de mult suspectat că ar putea fi homosexual. Desigur, Christiano a avut relații cu unele dintre cele mai faimoase și dorite fotomodele din lume, dar există anumite acțiuni ale portughezului care aduc o urmă de îndoială în ceea ce ține orientarea sa sexuală”, menționează cei de la casa de pariuri.

Casa de pariuri 1xBet aduce și dovezi pentru ceea ce a afirmat: vizitele ununui fotbalist în Maroc, alături de care a și sărbătorit Anul Nou celebrul fotbalist și a pozat în brațele acestuia.

”Iar dacă acest șir de întâmplări poate fi catalogat ca o legătură prietenească, mai avem ceva ce va face ca acest pariu oferit de 1xBet să nu mai sune așa de nebunesc. În urmă cu mai mulți ani, după o victorie în fața celor de la Atletico Madrid în care Ronaldo a înscris toate cele 3 goluri, Koke l-a numit pe Christiano gay. Răspunsul acestuia fiind: “Da, sunt homosexual, dar foarte bogat și ești un nenorocit.” Nu în ultimul rând, portughezul este de asemenea un metrosexual și pasiunea lui pentru a se filma în reclame la lenjerie intimă poate ridica, de asemenea suspiciuni”, scriu cei de la 1xbet.

Deși într-un interviu recent, Christiano a declarat că niciun gol înscris de el nu se compară cu sexul pe care îl face cu iubita lui Georgina Rodriguez, nu ar fi primul fotbalist care și-a ascuns orientarea sexuală până la sfârșitul carierei.

“Iar dacă ați simțit mereu că aceasta este o posibilitate, 1xBet vă oferă șansa să pariați pe acest eveniment și să câștigați sume impresionante. Trebuie să aveți cont pentru a putea paria dar înregistrarea în casa de pariuri 1xBet durează câteva secunde și se realizează cu un click. Aveți o cotă de 13,5 pentru ca Ronaldo să recunoască faptul că e gay până la sfârșitul anului viitor!”, menționează casa de pariuri.

P

Distribuie articolul: