Creativitatea este furnizorul de energie care alimentează organismul uman. Pentru o bună funcționalitate avem nevoie să descoperim, încă din copilărie, latura puternică în care se focalizează talentul. Din păcate, această autocunoaștere, uneori necesită investiții impunătoare, fapt ce duce la stagnarea aptitudinilor.

Pentru a evita riscul alienării, fundația „Donează pentru copii” vine în ajutorul copiilor la început de cale, din comuna Băcioi. Astfel, ei au creat „Școala de valori”- o instituție nonformală în care prietenia, creativitatea și joaca sunt însușiri dezirabile. În cadrul acestei școli, copilul are posibilitatea de a se familiariza cu: lucrul manual, dansul, teatrul, cursurile de limbi străine, atelierele de reciclare și socializare. Mai nou, fundația își propune să desfășoare un alt curs, care va explora latura artistică a copilului, aclimatizându-l cu diferite tehnici de pictură și desen.

Fundația DPC colectează resurse financiare pentru a face posibilă inaugurarea unui atelier de pictură. Bani colectați vor fi folosiți în scopul procurării: pânzei, solvenților, vopselei, șevaletelor, periuțelor, lacului și a altor instrumente necesare picturii.

Poți dona la numărul de telefon 1555, folosind codul 961, valabil abonaților Moldcell, Unite și Moldtelecom.

Fii eroul copiilor, nu fi indiferent, donează!