În 2017 a devenit o mare provocare să organizezi un eveniment nupțial de neuitat. Toate au fost încercate deja, prin ce să ne mai uimim oaspeții? - se întreabă mirii acestui an. Pentru asta există revista Nunta by AURA, care vă aduce în numărul de primăvară cele mai deosebite idei pentru o nuntă de neuitat. Toate detaliile le-am aflat de la editorul revistei - Aurelia Gândea.

Ținute cu imprimeuri florale și multe vedete, cu sfaturi pentru viitoarele mirese. La-la-la-lalele, marca Nunta by Aura

În această ediție v-am pregătit un interviu fierbinte cu cel mai râvnit burlac din România – Cătălin Botezatu. Tot el apare și pe coperta noastră. Admirați-o pe Daria Goroșenco și descoperiți secretele din jurnalul ei de campioană. Tot în revista Nunta by Aura, savurați cel mai romantic pictorial al sezonului cu Adrian Ursu și Irina Negară. La secțiunea news blitz, aflați cine din vedetele noastre s-a logodit, a devenit naș de cununie sau s-a căsătorit. Apropo, veți găsi și poze exclusive de la aniversarea celor 10 ani de activitate a Agenției Aura – Zestre Party. Nu doar noi am fost celebarati în acest sezon, dar și legendarul ansamblu de dans Mărțișor.
În ediția de primăvară i-am provocat pe Anatol Melnic și MC Mike la un battle incendiar, cine a câștigat… aflați citind revista noastră, totodată veți descoperi și cine este Dolly, și ce căuta ea la un fotoshooting. Și-n acest număr vă așteaptă un material semnat de Ileana Rusu, dar și sfaturi prețioase la rubrica Vocea Miresei. Nu ratați paginile cu reduceri la Celebration și adresele utile. Sperăm să aveți o primăvara la fel de colorată și interesantă, la fel ca și noul număr al revistei Nunta by Aura
În această primăvară, 1001 de sfaturi vă aduce mai mulți profesioniști care-și vor împărți secretele unui eveniment perfect. Acest număr a căpătat savoare grație torturilor oferite de cofetarii de la Franzeluța, Malvina Nigai – tort și Panna Cotta. Avem cele mai selecte localuri, printre care: Mi Piace, La Vista, Kvint Palace, Select, Chateau Vartely, Codru, Garden Palace și vila Garden. O notă de eleganță a fost dăruită de brandurile: White Rose , Beatrice, Mireasa Moderna, Casa Miresei Lavinia, Ted Lapidus, Viggo, Artizana. Un plus de rafinament, a fost oferit de accesoriile spectaculoase de la Aureola.
Cele mai prețioase sfaturi și idei pentru inspirație le avem din partea specialiștilor din domeniul beauty: Personna + Ecaterina Atasii , Micusa stil, Iry Style, Style Studio, Olga Cretu +Luminita Hair Style, Lucia Macarov + Svetlana Haruta, Beauty SM, Cristis ,Ana Condrea, Ira Caramels, și Beauty house Avem și cele mai trendy idei de deocor pentru nuntă din partea celor de la: Bubble, Magic Moments, Medeya, Elit Wedding, decor Studio, Colors Boutique, Le Pompon, Verona Art.
Cu siguranță în această ediție nu-i puteam trece cu vederea pe cei mai profesioniști fotografi și operatori de nuntă, care vă vor transforma petrecerea în amintiri de aur: Memories, Ion Cobzac, Eugen Picicur, Andrei Olari, Dorian Tutuianu, Dima Iacovlev. Răsfoind paginile 1001 de sfaturi, veți găsi și sfaturi prețioase oferite de la: Mariana Saganovschi, Lucia Bejenari, Invitatii.md, Natalia Procopii, Epigen.
Iar Oglinda – Magic Mirror și Saliut.md – fum colorat vor avea grijă ca evenimentul dvs să rămână memorabil. Răsfoiți, citiți și savurați fiecare pagină din 1001 de sfaturi.