Emoțiile în ziua nunții sunt mari, iată de ce trebuie să ne asigurăm că avem suficientă dexteritate și suntem bine înarmați pentru a ține piept oricărei provocări. Cazurile în care în toiul nunții cade în leșin unul dintre miri, martori sau nuntași nu mai este o poveste. Amuzați-vă urmărind cazuri haioase de leșin la propria nuntă și aflați ce să faceți ca să preveniți aceste incidente în cea mai importantă zi din viața voastră.

Dacă ești viitor mire sau mireasă nu ai prea multe de făcut ca să te asiguri că vei fi și într-o formă bună în ziua cea mare. Iată câteva idei, sugerate de revista noastră:

Mănâncă bine

Alimentația sănătoasă îți garantează o formă bună pentru întreaga zi. Nu te stresa dacă mănânci chiar mai mult sau mai caloric decât de obicei, stresul și emoțiile acestei zile vor consuma la maxim energia ta.

Deleagă responsabilitățile

Nu lua asupra ta tot și mai ales detalii care să-ți ia prea mult timp pentru realizare. Ele pot fi lesne înfăptuite de cel mai bun prieten, de domnișoara de onoare, unul dintre părinți sau o rudă care se pricepe bine să le facă. Ei vor fi foarte bucuroși să vă ajute în această zi.

Nicio nuntă fără surprize

Să nu crezi că nunta ta va decurge întocmai după planul pe care l-ați făcut cu câteva luni înainte. Întotdeauna vor exista schimbări de situație și surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Pregătește-te moral pentru ele și nu le acorda mare atenție atunci când se întâmplă.

Îmbracă-te comod

Acum vreo 30-40 de ani era greu să găsești mărimea potrivită de pantofi pentru mire sau rochia dorită pe măsura miresei. Astăzi toate vă satu la dispoziție într-o varietate foarte mare, iată de ce trebuie să vă asigurați că vă simțiți perfect confortabil în ele. Un corset prea strâns v-ar putea da senzația de sufocare, iar niște pantofi care nu au mărimea potrivită sau sunt prea duri vă pot lăsa amintiri urâte și chiar dureroase de la marele eviniment din viața voastră.

Nu exagera cu băutura

Chiar dacă este cea mai fericită zi din viața voastră și chiar dacă aveți tendința să o sărbătoriți la maxim, nu exagerați la capitolul alcool. Vă puteți limita doar la două-trei pahare de șampanie sau vin, nu de altă, dar sunteți cei mai importanți actori ai evenimentului și e păcat să arătați mahmuri sau dezechilibrați.

Dormi bine

Nu lăsați totul pentru ultimele zile și mai ales pentru ultima seară. O să vă prindeți în treburi și nu veți reuși să dormiți, iar cele câteva ore de somn sunt o adevărată comoară pentru organismul vostru – îl așteaptă o zi plină de multe energii, de emoții mari și o seară fără somn, în care trebuie să ții pasul tuturor dansurilor.

PS: Încearcă să faci bine tot ce ține de tine! Nu-i poți controla pe ceilalți și nu trebuie să te afecteze neatenția altora sau comportamentul lor, chiar dacă acesta se desfășoară la nunta ta. Poți șopti la ureche unei persoane de încredere deranjul pe care îl ai, iar acesta din urmă va remedia situația, fără implicarea ta.

Distribuie articolul: