Fiul regretaților Doina și Ion Aldea-Teodorovici este un interpret care și-a câștigat deja numele pe cont propriu. Cristofor Aldea Teodorovici are mai multe proiecte muzicale, majoritatea fiind orientate în afara ţării. A moştenit vocea şi un timbru vocal inconfundabil de la Ion şi Doina Aldea Teodorovici. Colega de scenă Adriana Rusu i-a pregătit astăzi, de ziua sa o surpriză.
În anul 1998 în cadrul Festivalului – Concurs Internațional “Micul Prinţ” a obţinut locul 2. În 2003 a realizat prima ediţie a festivalului Internaţional “Două inimi gemene”, în memoriam Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, în calitate de preşedinte al festivalului.

În acealaşi an a participat la un concurs de instruire pentru interpretarea muzicii compozitorului american George Gershwin. Curs realizat de către Vincent Liotta, profesor universitar din SUA. La sfârşitul cursului s-au ţinut 3 concerte pe baza programului studiat. Este implicat în diverse proiecte muzicale atât din ţară, cât şi din străinătate.

La mulţi ani, Cristofor! Noi ţi-am pregătit o surpriză împreună cu Adriana Rusu! Cristofor şi Adriana au interpretat mai multe piese din repertoriul soţilor Aldea Teodorovici.

Distribuie articolul: