E cunoscut faptul că, atunci când devin cunoscuți, artiștii din întreaga lume își schimbă comportamentul și capătă involuntar sau... voluntar încă o mască. Însă, nu este și cazul Deliei. Ne-au confirmat-o chiar surorile Ionela și Carolina Țăruș, cele care au participat în show-urile organizate în acest an de către interpreta de peste Prut.

De curând, revista Ea.md le-a provocat pe fetele familiei Țăruș să adopte pentru câteva ore stilul Deliei. În interviul acordat, acestea ne-au spus despre experiența pe care au trăit-o în cadrul concertelor și ne-au dezvăluit detalii din culise. Și pentru că au avut ocazia să o cunoască personal pe una dintre cele mai apreciate interprete, atât aici, în Moldova, cât și în România, Ionela și Carolina ne-au povestit despre cum este de fapt această artistă.

„Delia este cu siguranță interpreta mea preferată. Îmi place felul ei de a fi, de a comunica cu cei din jur și mă impresionează tot ceea ce face. Înainte de a o cunoaște personal, aveam mari emoții, dar atunci când am văzut-o îndeaproape am înțeles că este o persoană extrem de prietenoasă și deschisă. La fel s-a comportat și cu noi, cei care am participal în show-ul „Psihedelia”. Anume ea m-a ajutat să depășesc emoțiile pe scenă”, zice Ionela Țăruș.

„În cele trei zile de concert marca Delia, am înțeles că această artistă este o persoană foarte amabilă și binevoitoare. Devine amic cu oricine, indiferent de staut. Apropo, e foarte frumoasă chiar și fără machiaj”, adaugă Carolina Țăruș.

Familia Tarus (13)

Este de remarcat faptul că, la ai săi 12 ani, Ionela Țăruș a reușit deja performanțe demne de toate laudele. A câștigat numeroase concursuri și a impresionat prin artistismul său, dar și prin carisma inconfundabilă. Pentru cei care sunt la început de cale, însă, dansatoarea are câteva sfaturi prețioase:

„Vreau să le spun că prin muncă, dorință și răbdare poți ajunge la cele mai înalte culmi. Chiar dacă apar provocări, trebuie să treci cu capul sus prin toate greutățile. Și asta pentru că fiecare încercare te face să devii mai puternic. Pentru a reușit să obții ceea ce ți-ai propus nu este suficient să fii talentant. Contează atât munca, cât și talentul, deoarece dacă nu ai talent, nu ești remarcat, iar dacă nu depui efort, nu ești apreciat”, a declarat Ionela pentru Ea.md.

Familia Tarus (15)

Foto: Ellene.photography