Talentul surorilor Ionela și Carolina Țăruș nu poate fi trecut cu vederea nici la București. Dragostea pentru dans a celor două surori a atras atenția organizatorilor show-ului Psihedelia, din acest weekend. Surorile vor dansa pe aceeași scenă cu Delia și astăzi, în a treia zi de concert la Sala Palatului!

Se știe deja că în fiecare show al Deliei Matache se implică cu trup și suflet sute de profesioniști. Excepții nu au fost nici spectacolele din acest weekend, organizate la Sala Palatului din București, care vor încheia seria cu încă un concert, astă seară.

5

Parte a show-ului „Psihedelia” au fost, în acest weekend, și surorile Țăruș. Deși Ionela și Carolina au avut roluri diferite, fără ele spectacolele Deliei nu ar fi fost la fel!

Ionela a fost cea, care, la un moment dat al serii, a devenit o mini-Delia. Mica dansatoare se declară nespus de fericire și mândră pentru această performanță, care înseamnă extrem de mult pentru ea. Carolina a obținut și ea un rol în aceste showuri grandioase care vor culmina cu un ultim spectacol, diseară.

16939604_258301974620207_2553440571641023063_n

„Am venit la București să o susțin pe Ionela și prin surprindere mi s-a oferit șansa să particip și eu pe scenă, alături de minunata Delia. Un public excepțional și emoții grandioase”, spune Cătălina Țăruș.

Mult succes pe diseară, fetelor!

Foto: Facebook.com