Graviduțele Veronica și Daniela Ghimp, însărcinate în 8 luni au acceptat să ne trasmită emoțiile pe care le trăiesc în una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, printr-un pictorial foto, marca Ea.md. A venit și timpul să le spună bun venit micuților, care au decis să vină pe lume la doar câteva zile diferență.

„Minunea noastră a decis să iasă pe lume într o zi deosebită! Se pare că sărbătorile duble devin o tradiție în familiile Ghimp și Deineco! Apropo, La Mulți Ani mamica, Rita Ghimp și felicitări pentru că ai devenit a doua oară bunică 🙂
PS: mulțumesc medicului și omului extraordinar Vadim Scarlat și echipei care m-a ajutat la naștere!”, a comunicat recent jurnalista Veronica Ghimp. În interviul acordat revistei noastre în timpul sarcinii, Veronica dezvăluia că numele fetiței este deja ales de tatăl ei.

Sora ei, Daniela, a născut un băiețel acum câteva zile, pe 30 mai, chiar de ziua sa de naștere. „Cred că nu există minune mai mare decât să primești cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, chiar de ziua ta! 🙂 Felicitări, Danuzza mea scumpă și Liubomir”, a comunicat atunci Veronica. Flăcăul poartă numele în cinstea mamei, adică Daniel – iar acest lucru a venit la inițiativa soțului Danielei.

Despre planurile de educație a celor doi verițori, surorile Ghimp ne-au dezvăluit în interviul acordat revistei noastre acum mai bine de o lună.

Veronica: Copilul nostru va fi înconjurat de toată dragostea, grija, atenția și îndrumarea noastră. Accentuez „îndrumarea” pentru că nu suntem de acord cu faptul că părinții să îi impună copilului ceva anume. Vrem să crească un om independent, responsabil de propriile acțiuni, care să știe să aleagă și să facă ce vrea.

Daniela: Nu avem un plan binedefinit, tot ce pot să zic e că o să acordăm o importanţă foarte mare educaţiei, o să ne străduim să îi dăm tot de ce are nevoie, dar nici într-un caz nu va fi un băieţel alintat, deşi recunosc că îmi va fi greu să nu îl răsfăţ.

Interviul integral îl puteți citi AICI.