Ca să reziste în timp fără să se deterioreze, bijuteriile și accesoriile trebuie păstrate în locuri speciale. Dacă nu ai posibilitatea să-ți cumperi un suport pentru cercei sau coliere, atunci creează-ți tu singură unul. Pune-ți imaginația în mișcare și cele mai inutile lucruri se pot transforma în adevărate opere de artă. Aici, am selectat cele mai originale și mai simple suporturi, pe care le poți crea în condiții casnice. Cu siguranță, la bunica, în sertarele din bucătarie, s-a păstrat o răzătoare veche. Acest „accesoriu” vintage poate fi readus la viață cu ajutorul vopselelor. Ca să nu zgârie mobila și, totodată, să capete un aspect mai plăcut vom plasa răzătoarea pe piciorușe. Acestea pot fi patru mânere de la mobilă sau niște dopuri de plută.

suport pentru margele

Până și un simplu umeraș se poate trasforma în cel mai creativ suport pentru mărgelele tale. Înșurubează-i niște cuie, pe care le poți cumpăra din orice magazin, unde se vând obiecte de uz casnic.

PS: Sugerează-i ideea iubitului tău, astfel va avea un bun prilej să-ți dăruiască un suport original, creat chiar de el.

Cu siguranță, după sărbătorile de iarnă și mesele copioase s-au adunat o mulțime de dopuri de plută de la sticlele de vin. Nu te grăbi să le arunci, deoarece îți pot fi de folos. În calitate de bază pentru suport folosește o ramă pentru fotografii, mai veche, în care să înclei toate dopurile colectate. Plasează în ele câteva cuie, astfel încât să poți atașa cerceii sau salbele de mărgele.

suport pentru margele

Dacă ai o mulțime de bijuterii și vrei să faci senzație când ești vizitată de prietene, atunci un copăcel improvizat este tot de ce ai nevoie. Găsește în parc o creangă uscată a unui copac, pe care o poți vopsi în funcție de preferințele tale sau design-ul camerei. Plasează creanga într-un vas sau o cutie din lemn, pe care să o umpli cu pietre. Ai grijă să fixezi bine creanga, astfel încât să suporte greutatea bijuteriilor și să nu cadă.

suport pentru margele 

În așa fel, ai posibilitatea să ții la vedere toate accesoriile și să nu răscolești prin sertare de fiecare dată.

Atenție, bijuteriile din metale prețioase sau pietre scumpe trebuie păstrate în cutiuțe sau pungi speciale. Astfel, îți vei păstra bijuteriile în siguranță.

PS: Nu-ți frică să experimentezi, fii cât mai creativă și cu siguranță vei reuși. Succes și cât mai multă inspirație.

Distribuie articolul: