Inconfundabila Natalia Vodianova cucerește cu o nouă ședință foto! Răpită de celebra fotografă Annie Leibovitz, rusoaica a pătruns în interiorul Operei Naționale franceze, participând la o ședință foto de excepție pentru coperta din noiembrie a revistei VOGUE US. Îmbrăcată în ținute selecte, Natalia apare fotografiată și alături de un partener ispititor!

Căsnicia cu businessman-ul francez Antoine Arnault o prinde perfect! De când a devenit soția acestuia, Natalia Vodianova are parte de succes atât acasă, în compania celor patru copii ai săi, cât și în cariera de model.

În ședința foto pentru VOGUE US, fermecătoarea Vodianova a fost surprinsă în ținute extravagante, create de către regretatul designer Oscar de la Renta și de către casa de modă Chanel Couture. 

Împărtășindu-și impresiile despre ședința foto realizată cu Annie Leibovitz, Vodianova a mărturisit că și-a realizat unul dintre cele mai mari vise ale sale – acela de a se simți o adevărată prințesă. 

Partenerul care apare în fotografii alături de Natalia este chiar Benjamin Millepied, coregraf și însuși directorul Opéra National de Paris!

Amintim că Natalia Vodianova s-a lansat în modelling de la vârsta de 16 ani și imediat după ce a făcut „primii pași” pe podium, a fost recrutată la agenția Viva Model Management.

Potrivit publicației Sunday Times, supermodelul rus a intrat în top 300 cei mai bogați oameni ai Marii Britanii. Doar în 2003 Vodianova a câștigat 3,6 milioane de lire sterline. 

Foto: VOGUE US

Distribuie articolul: