Maternitatea e presus! Am rămas uimiți să aflăm că supermodelul Doutzen Kroes a decis să părăsească bradul Victoria's Secret după 11 ani de muncă asiduă, în favoarea familiei sale. Kroes a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului trecut și cum continuă să alăpteze, a găsit o metodă combativă de a-și comunica susținerea pentru lactație.

Modelul de origine olandeză a născut pentru prima oară în 2011. Niciuna din sarcini, însă, nu a oprit-o pe Doutzen să revină în rândurile îngerașilor Victoria’s Secret. Cel mai mare sprijin, în revenirea la vechile forme, a fost antrenamentul cu ABS, care i-au antrenat foarte bine mușchii de la abdomen și cei de la spate. Kroes a exclus carbohidrații din alimentație, înlocuindu-i cu proteine. Doutzen adoră să-și detoxifieze organismul cu sucuri înainte de prezentările de modă.

foto: Instagram

foto: Instagram

Din ultimele postări ale supermodelului pe Instagram, înțelegem că Doutzen pledează pentru alăptarea bebelușilor și le îndeamnă pe mămici să facă același lucru. Într-o fotografie recentă, mama apare fotografiată în timp ce își stoarce laptele, pentru a-și alăpta fetița de 8 luni.

„Asta e rutina mea zilnică. Promovez alăptarea. Este unul din cele mai bune lucruri din câte îi puteți oferi unui copil”, spune vedeta.

cats

foto: VOGUE

 

Distribuie articolul: