„Lucruri frumoase pentru oameni frumoși” – aceste cuvinte cheie îți pot aduce reducerea de 40% la rochia, bluza sau ia mult visată! Ia-ți prietena sau prietenul și vino la „Cosânzeana”. Doar în perioada 22 – 29 mai, orice vizitator al salonului de modă autohton Cosânzeana poate beneficia de o reducere de 40% la fiecare a doua haină procurată*, dacă știe parola campaniei promoționale.

Salonul vestimentar „Cosânzeana” te așteaptă să alegi orice produs din stocul disponibil în magazin, iar dacă spui parola „Lucruri frumoase pentru oameni frumoși” poți beneficia de cea mai mare reducere oferită de „Cosânzeana” până acum – 40% la fiecare a doua haină procurată*!

Amintim că la finele anului 2013 a fost deschis salonul vestimentar „Cosânzeana”, la inițiativa Angelei Baraneţchi, unde găsiți branduri autohtone de cea mai înaltă calitate – Sandi, Carousel, Zana, NaneTTy, Patrinichi Stil, Etno Linia, Sotex, Alini Art și Capricorn. Hainele sunt produse în câte un singur exemplar, printre care ținute office, casual, printuri florale și țesături naturale la un preț accesibil de la producătorii autohtoni.

Nu uita: ia-ți prietena sau prietenul, ține minte parola „Lucruri frumoase pentru oameni frumoși” și cumpără ținute autohtone cu 40% reducere!

 

Salonul vestimentar „Cosânzeana”:

Adresa: bulevardul Ștefan cel Mare 184

Program de lucru: orele 10:00 – 19:00

Tel. de contact: 0795 58 532,

FACEBOOK

* reducerea de 40% se aplică la haina, care are prețul mai mic.

Distribuie articolul: