Cadouri, artificii, baloane, hituri și multă culoare, așa a început week-endul pentru Flavy DeeJay. La cei 30 de ani proaspăt împliniți, DJ-ul Kiss FM nu își imaginează viața fără muzică. După ani întregi de nopți nedormite și cele mai tari hituri mixate în cluburi, Flavy DeeJay și-a sărbătorit ziua de naștere tot la platanele din club. Mai întâi de toate, încă de dimineață, echipa Kiss FM i-a pregătit o călătorie în copilărie. Colegii de radio l-au întâmpinat cu elemente de sărbătoare haioase și cu provocări care s-au lăsat cu multe hohote de râs.   

Petrecerea a început cu tradiționalul „La Radio și la mulți ani!” și a continuat cu probe sportive, dar și cu gustări supriză pe care omagiatul trebuia să le ghicească. Înainte de miezul nopții, toată nebunia s-a mutat în Club B68 acolo unde interpreți, dar și colegi de breaslă au venit să îl felicite pe  Flavy DeeJay. Deși ziua a început cu ploi, s-a terminat la temperaturi maxime, întrucât kissomanii au încins ringul de dans încă de la primele acorduri ale mixului pregătit cu talent de DJ. Neobosiţi şi plini de energie, fiecare hit de la Kiss FM a fost întâmpinat cu exaltare, iar fiecare bit cunoscut a ridicat mâinile celor prezenţi la petrecere în aer. Pe lângă cele mai tari hituri, petrecerea a fost animată de două dansatoare care au cucerit bărbaţii prin mişcări lascive şi atitudine cochetă.

 Flavy DeeJay

Flavy DeeJay

La petrecere, kissomani au avut ocazia să-l felicite pe Flavy DeeJay care a decis să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de fanii săi. Aceştia nu au fost singurii care i-au urat “La mulţi ani!”, mai multe vedete au hotărât să-l surprindă pe DJ-ul Kiss FM. La petrecere s-au alăturat Andrei Tostogan, Nicoleta Gavriliţă, Guz, Katy Rain şi împreună cu echipa Kiss FM i-am cântat un “Mulţi ani trăiască!”.

Flavy DeeJay

 Flavy DeeJay

Flavy DeeJay are peste 13 ani de experiență în radio, dintre care 7 ani sunt petrecuți la Kiss FM Chișinău. Din 2005 face cunoștință cu pupitru de DJ și devine producător muzical. Printre cele mai cunoscute piese semnate de el sunt “Breeze”, We Love To Party” sau “Rhythm For Love”. La petrecerea din Club B68, Flavy DeeJay a promis că vine cu noutăți în materie de muzică la sfârșitul lunii mai. Seturile mixate de la la Kiss Kiss In The Mix cu Flavy DeeJay pot fi ascultate în fiecare seară de luni până vineri pe Kiss Fm Chișinău, de la 19:00 la 22:00.

Flavy DeeJay

P

Distribuie articolul: