Toți cei care iubesc arta și în acelaș timp doresc să ajute copiii de la Institutul Oncologic din Chișinău sunt invitați vineri, 27 aprilie la expoziția “Seara de Artă 2012”. Evenimentul este organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova si a ajuns deja la cea de-a noua ediție. La expoziția din acest an, care se va desfășura vineri la Moldexpo începând cu ora 18:00, veți putea admira, dar și cumpăra lucrările unor artiști deja consacrați, dar și a unor tineri talentați. Printre aceștea se regăsește și Valeria Duca, o tânără care la numai 16 ani a reușit să își expună lucrările la Bienala de la Veneția, dar și alte expoziții internaționale.

De asemenea vizitatorii vor avea parte de un bufet din care nu vor lipsi vinurile moldovenești, bauturile răcoritoare sau cafeaua. Toatea acestea contra sumei de 100 de lei, care este prețul unui bilet de intrare. Banii colectați în urma vânzării biletelor vor fi donați Institutului Oncologic din Chișinău pentru a ajuta copiii ce suferă de leucemie sau alte forme grave de cancer.

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM) a fost fondat ȋn anul 1997 şi, până ȋn acest moment, a colectat o sumă de peste 233000 de dolari pentru acţiuni de caritate prin intermediul unor evenimente mondene cum sunt Seara de Artă, Parada de Modă şi Bazarul Caritabil de Iarnă. Membrii clubului activează voluntar şi toţi banii adunaţi sunt folosiţi pentru ajutorarea oamenilor din Moldova, ȋn special femei şi copii.

Distribuie articolul: