Trei femei care au între 57 și 74 de ani, dar arată minunat pentru vârsta lor pe care nimeni nici nu ar intui-o. Trei femei care au sfidat regulile naturii sau au păcălit vârsta și timpul. Află de la ele care le este secretul tinereții.

Yasmina Rossi este un model foarte cautat

 

Singurul detaliu care tradează vârsta de 57 de ani a Yasminei Rossi este părul albit de trecerea timpului și câteva riduri de expresie.

Yasmina Rossi este imaginea a nenumărate campanii de fashion și nu pretinde că ar cunoaste secretele tinereții. Spune sincer si simplu că apelează la trucuri naturiste pentru îngrijire: folosește ulei de rapiță pentru îngrijirea pielii și a părului, are grijă să mănânce sănătos și nu exagerează cu mersul la sală.


  Annette Larkins a devenit celebră datorită vegetarianismului
  

Annette Larkins arată minunat la ai săi 70 de ani. Ea devenit o celebritate în Statele Unite, unde a lansat un site, un DVD şi două cărţi inspirate din experienţa sa, intitulate „Drumul spre sănătate”, despre regimul ei alimentar vegetarian. „Tânăra” vegetariană nu a urmat întotdeauna acest regim. Amos, cu care ea e căsătorită de 54 de ani, a deţinut o fabrică de carne în anii ’60. Atunci ea s-a decis să devină vegetariană. În urmă cu 27 de ani, ea a mai făcut un pas înainte şi a ales să fie vegană, renunţând la toate produsele de origine animală.

Ernestine Shepherd – cea mai în vârstă culturistă din lume

 

Ernestine Shepherd a intrat și în Cartea Recordurilor drept cea mai în vârstă culturistă din lume. La ai săi 74 de ani, femeia consumă doar piept de pui, legume şi orez, predă cursuri de fitness şi aleargă câte 16 km pe zi și suține că pentru ea „vârsta nu este decât un număr”. Felul în care arată la vârsta pe care o are, e umitor. Evident că sportul și-a spus cuvântul.

    

  

surse text și foto: washingtonpost.com; perfecte.ro; eva.ro

Distribuie articolul: