Fără doar și poate, cei doi canadieni de la proba de dans pe gheață sunt cea mai sexy prezență de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Tessa Virtue și Scott Moir au câștigat nu doar medalia de aur la PyeongChang, ci și aprecierea tuturor celor care au urmărit patinajul artistic la aceste jocuri.

Au dansat pe coloana sonoră din filmul Moulin Rouge, iar programul lor senzual, la limita erotismului, a topit patinoarul olimpic, mulți comentând o anumită poziție a celor doi, în care Scott ajunge cu capul între picioarele partenerei, ca fiind sex pe gheață.

„Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul. Când îi văd pe cei de la individual cum ies singuri pe gheață mi se pare înspăimântător pentru că noi ne bazăm foarte mult unul pe celălalt. Am plecat de acasă devreme și împreună am avut un vis care atunci părea nebunesc pentru părinții noștri. Nu m-aș gândi să patinez alături de altcineva. Suntem încântați de relația noastră profesională, care a fost una specială timp de 20 de ani”, spune Scott Moir despre o relație pe care mulți o suspectează ca fiind și intimă.

Despre cei mai populari și medaliați patinatori din istorie s-a vorbit mult în sensul acesta. A fost o perioadă în care bârfele au ajuns până acolo încât s-a scris că cei doi ar avea un copil secret împreună. Era perioada de după Olimpiada de la Sochi, în 2014, când cei doi au luat o pauză de doi ani, iar tabloidele au susținut că acesta este motivul.

Până la urmă, oamenii ăștia patinează împreună din 1997, de când erau doi copii, și și-au petrecut aproape toată viața la antrenamente și în concursuri, așa că îndrăgosteala ar putea fi inevitabilă. De fapt, cei doi canadieni au recunoscut că au fost împreună, dar asta se întâmpla pe când ea avea șapte ani, iar el nouă. O dragoste platonică între copii, așadar.

Interesant este și că cei doi nu au parteneri de viață, cel puțin nu unii vizibili. Scott a menționat numele unei iubite, Cassandra, într-un interviu, dar a precizat că au o relație complicată.

Poate că există atracție reciprocă sau poate că cei doi chiar sunt îndrăgostiți de-a binelea, însă, pe de altă parte, sunt și destul de profesioniști pentru a ști că o relație le-ar putea strica buna colaborare în sportul ăsta.

Vezi și: Au șocat publicul cu această priză! Mulți au catalogat-o ca fiind prea „sexy” (Video)

Distribuie articolul: