Băieții de la Sunstroke Project lansează un nou single în colaborare cu Mila Kulikova, «Разорву Мечты». La această piesă, Suntroke Project va filma un videoclip care va fi lansat în premieră la Moscova.

Sun Stroke Project

«Разорву Мечты» este o piesa tonică, provocatoare, cu un mesaj pozitiv. Acordurile electronice și beat-uri puternice se contopesc armonios cu vocea interpreților, transformând featuring-ul într-o creație muzicală care pretinde la mult succes. “Suntem încântați de această coloaborare cu Mila Kulikova și sperăm că piesa îi va cuceri pe ascultători. În acest an vom mai veni cu mai multe videoclipuri și melodii, pe care le vom lansa împreună cu noul nostru managment. Avem programate foarte multe concerte atât în Rusia cât și în Europa” spune Serj Ialovitski, interpretul trupei Sunstroke Project.

 

Precizăm că Mila Kulikova este o cântăreață din Rusia, absolventă a “Fabricii de staruri – 6”. Mila mai are la activ colaborări fructuoase cu artiști naționali și internaționali. Pentru această melodie, interpreta a realizat singură textul, muzica fiind compusă de membrii Sunstroke Project și Vitalie Catană.

Distribuie articolul: