Ex-fotbalistul și participantul Fabricii de Staruri, Vlad Ray, în colaboare cu Mihai Teodor și Andrew Ray, revine în atenția publicului cu o nouă piesă ce se pretinde a fi hitul verii.

Melodia la care au lucrat cei trei artiști se numește „Summer Sex”, la realizarea căreia și-a adus contribuția și compozitorul Vlad Bobotrân. Este o piesă ritmată și „sexy”, după cum afirmă interpretul Vlad Ray.

Vlad RayPublicul a avut ocazia să asculte în premieră „Summer Sex”  la aniversarea unui post de radio. „A fost o atmosferă incendiară și asta ne face să credem că oamenii, în această vară, se vor simți foarte bine acolo unde vor auzi această melodie și vor face exact așa cum spun versurile acestui cântec”, spune Mihai Teodor. „În general, pledăm pentru relațiile bazate pe sentimentul dragostei, căci dacă nu există dragoste nici nu poate fi vorba de sex”, a mai adăugat artistul. 

Vlad Ray

Pentru filmările videoclipului, cei trei vor organiza și un casting în care vor căuta acea “ex” despre care se vorbește în piesă. 

Sursa: muztv.md

Distribuie articolul: