Vicepreşedinta Facebook, Nicola Mendelsohn, a dezvăluit că a fost diagnosticată anul trecut cu un cancer incurabil. Mendelsohn, care este directoarea Facebook pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi care are 46 de ani, a dezvăluit că suferă de peste un an de un linfom folicular incurabil, un cancer mai puţin obişnuit, scrie mediafax.

Prin decizia sa de a dezvălui lumii cancerul de care suferă ea a dorit să conştientizeze asupra acestei boli şi să impulsioneze investigaţiile asupra acestei maladii care nu are vindecare.

De aceea, ea a decis să-şi unească forţele cu alte victime pe reţelele de socializare pentru a da mai multă vizibilitate cancerului.

„Este o boală destul de necunoscută, de aceea am decis să conştientizez şi să-mi spun povestea cu speranţa de a impulsiona cercetările şi pentru o mai bună înţelegeri a bolii”, a declarat Nicola Mendelsohn pentru revista Sunday Times.

Deşi a acceptat realitatea cu pozitivism, atunci când i-au pus diagnosticul a avut nevoie de două zile pentru a procesa vestea.

„Am avut două zile oribile încercând să procesez. A fost cumplit să nu aflu totul deodată. Nu m-am putut opri din plâns în acel sfârşit de săptămână, suferind pentru viaţa pe care o lăsasem în urmă”, a mărturisit

 

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: