Teatrele și sălile de concerte și-au deschis deja ușipe pentru publicul larg, iar premierele au început să curgă. În așteptarea unora demult promise, savurând altele mai vechi, te învităm să alegi din multitudinea de evenimente programate pentru acest sfârșit de săptămână, care să își ofere o doză de relaxare și alta bună de culturalizare.

TEATRU

ionesco

Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Vineri, 23 ianuarie, ora 18:30, Sala mare, „ÎN LARGUL MĂRII” de Slawomir Mrozek, Regie Petru Hadârcă

in largul marii

cehov

EVENIMENTE, Workshopuri

sef

Vino să-ţi bucuri privirea şi să-ţi încălzeşti sufletul cu lucrări meşterite din inimă, pentru frumos. Au fost invitaţi meşteri deja îndrăgiţi de voi toţi, precum şi meşteri noi cu lucrări pline de originalitate.

stuffoz

Generator Hub te invită la deschiderea primului spațiu de lucru în comun din or. Chișinău, Generator Hub, destinat exclusiv freelancerilor, profesioniștilor, startup-urilor de tehnologie.

generator

astrolog

La 27 ianuarie a.c., ora 16:00, la Biblioteca Academiei de Științe a Moldovei (str. Academiei 5 A), Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, în parteneriat cu Academia de Ştiinţe a Moldovei şi Platforma ştiinţifică „Socrate”, organizează Workshop: Cum să evităm situațiile de conflict în Familie? Activitatea este destinata tinerelor 18-28 de ani.

Doritorii de a se înscrie la masa rotundă sunt rugaţi să se înregistreze și să ne expedieze întrebările la care vor sa afle răspunsul la adresa de e-mail: [email protected]. Înregistrarea se face pana la 26 ianuarie. Participarea este GRATUITĂ

CONCERTE

concert

tipografia

Duminică, 25 Ianuarie 2015, 16:00

carmen

mozartÎn program: CONCERTUL nr. 21 în Do major pentru pian și orchestră, KV 467

CONCERTUL nr. 10 în Mi-bemol major pentru 2 piane și orchestră, KV 365

CONCERTUL nr. 7 în Fa major pentru 3 piane și orchestră, KV 242

și UVERTURILE la operele „Răpirea din Serai” și ”Idomeneo”

filarmonica

Foto: facebook.com, filarmonica.md, organhall.md, nationalopera.md, eminescu.md