Machiajul cu sclipici este fascinant, dar nu îl poți purta oricând, ca să nu riști să fii considerată un clovn. Aplică-l cu moderație, iar petrecerea de Revelion 2014 va fi ocazia de neratat pentru a fi strălucitoare.  

Ten strălucitor

Amestecă un pic de sclipici în fondul de ten. Acesta absoarbe paietele și nu vei riscă să strălucești prea mult, vei radia în mod natural. Dacă ai tenul închis la culoare nu este recomandat să folosești sclipici pentru ten, căci va străluci prea tare.

Dacă nu ai sclipici, răzuiește ușor suprafața unui fard de pleoape strălucitor, pe care îl vei amestecă cu pudra de față. Aplică acest văl strălucitor cu ajutorul unei pensule pe față și pe decolteu.

Privire care radiază

Pentru ochi, aplică sclipici sau fard strălucitor doar pe pleoapă mobilă. Fă-ți un contur pronunțat și dă-te cu rimel cu paieţe pe vârfurile genelor. Înainte de a-ți pune paieţe pe pleoape, aplică o bază cremoasă, ca să se fixeze bine. Paieţele se pun cu ajutorul unei pensule. Cu degetul vor fi mai greu de aplicat, fiindcă acesta funcționează ca un magnet.  

Distribuie articolul: