Paula Seling şi Ovi, care vor reprezenta România la Eurovision 2014, au fost criticaţi în ţară, dar se pare că străinii sunt impresionaţi de piesa lor, “Miracle”. Cei doi artişti sunt în topul preferinţelor şi chiar ar putea câştiga concursul de la Copenhaga, anunță presa de peste Prut. 

Conform unuia dintre cele mai active site-uri dedicate Eurovision, melodia are mari şanse să ajungă cel puţin pe podium. Wiwibloggs.com a organizat un sondaj în care îi întreba de cititori cine va câştiga semi-finalele de la Copenhaga.

 

Paula şi Ovi sunt daţi drept câştigatorii celei de-a doua semi-finale de pe 8 mai, în cadrul căreia vor cânta. Melodia lor are 20% din votrturile internauţilor, iar pe locurile doi şi trei se află Grecia, cu 11%, respectiv Slovenia, cu 9%.

Minipop Icons cu Paula Seling și Ovi

Paula Seling și Ovi

Paula şi Ovi au fost aleşi să reprezinte ţara noastră în urma finalei naţionale care a avut loc la Braşov. Cei doi au fost preferaţii juriului de specialitate, dar publicul a ales-o pe Mireala Boureanu-Vaida drept căştigătoare, lucru care a dat naştere unor discuţii aprinse. paula și Ovi au foat, la un moment dat, acuzați chiar și de plagiat.

Sursa: Click.ro

Distribuie articolul: