Brand-ul autohton Georgette vă prezintă noua colecție toamnă-iarnă 2016, prezentată în cadrul „Moldova Fashion Days, ziua I. Colecția include o gamă variată de modele ce se potrivesc pentru fiecare siluetă, stil sau eveniment.

Ținutele Fall 2016 se fac remarcate prin imprimeuri abstracte și nuanțe clasice precum alb-bej-negru. Creatoarea brandului, Georgeta Mir, a acordat o atenție sporită la combinarea atentă a stofelor.

g76q3698

Folosirea țesăturei Jacquard este întotdeauna binevenită pentru croieli de toamnă, iar prezența moderată a bumbacului încă nu lasă vara să plece atât de ușor. Pe lângă tradiționala stofă din fibre naturale s-a optat pe alocuri pentru textura din tricot specifică vremii reci.

Moldova Fashion Days, ziua I. Designerii mizează pe flori și culori pastelate (Galerii FOTO)

g76q3718

Pantaloni eleganți skinny, topuri lejere, fuste cu croiala în A, sacouri, paltoane dar și rochii elegante sunt elementele de bază a colecției. Designerul Georgeta Mir a creat outfituri casual-elegante cu elemente ce se asortează ușor între ele. Ținutele pot emana feminitate fiind purtate atât cu botine pe platformă, cât și cu sneakeri.

g76q3726

Cromatica colecției nu tinde să orbească, păstrând calme tonurile toamnei prin nuanțele sale pale.

Colecţia toamnă-iarnă 2016, alcătuită din 30 de ţinute marca Georgette, va apărea pe rafturile magazinelor până la sfârşitul acestei luni.

g76q3742

Foto: Moldova Fashion Days