Cei 7 ani de activitate a revistei online Ea md au culminat cu o defilare de modă fierbinte. Brandul Cellin a ales cele mai frumoase femei din țară ca să ne prezinte 7 pijamale din mătase și satin, care zburlesc de-a binelea imaginația oricărui bărbat. Pentru femei, însă, aceste pijamale înseamnă, în primul rând, confort și un somn dulce.

Tatiana Melnic, model: „Pijamalale sunt făcute din mătase naturală. Sunt foarte lejere, am îmbrăcat-o și deja vreau să mă duc să dorm.”

coalj 1 melnic

Viorela Dimici, model: „Pijamaua pe care o port astăzi este o pijama deosebită. Port și o mască, astfel încât somnul meu să fie cât se poate de dulce. Sunt niște pijamale pe care le-am îndrăgit din prima clipă de când le-am văzut.”

colaj 2

Defilarea s-a lăsat și cu o licitație de caritate.

Nicoleta Vrabie, fondatoarea Cellin: „Modelul de pijama cu numărul 7 a fost unul special pentru că l-am donat pentru Nadina. Mă bucur foarte mult că s-a vândut cu 2000, o sumă nu prea mare, dar nici foarte mică , mă bucur că am putut contribui și noi pentru inimioara Nadinei.”

Ioana Turturică, mama Nadinei, le-a mulțumit tuturor doamnelor prezente și ne-a asigurat că fetița este bine și încrezătoare că va trece cu succes și de operație.

Cellin este un brand nou pe piața de la noi, cu stofe aduse din Italia și Japonia. Nicoleta Vrabie îl lansează la cel mai potrivit moment, căci astăzi, în toată lumea, stilul stradal cere pijamale. Tendințele în modă pentru vara-toamna 2017 dictează pijamalele care se poartă zi și noapte, fiind favoritele celebrităților de peste ocean. Kim Kardashian, spre exemplu, poartă rochia-pijama sub trenci, iar Kendall Jenner preferă pantalonii scurți pijama cu o capă. Imprimeurile florale, pe care le găsiți și în colecția Cellin, rămân în top. Să le mai admirăm o dată.

Foto: Dima Iacovlev

Găsești Cellin pe Str. Sciusev 88, 0687 64 102

P