Vrei să creezi o atmosferă de vis, desprinsă parcă din basmele minunate ale copilăriei în casa ta de vacanță? Alege stilul country, un decor surprinzător, ce te uimește cu simplitatea sa atât de elegantă și rafinată. Acest tip de decor este perfect pentru firile romantice, visătoare, dar și pentru cele care eleganța este un principiu de viață. Iată câteva decoruri în stil country ideale pentru casa de vacanță:

 

1. Bucătăria în stil country

Stilul country se caracterizează prin luminozitate și mult alb, așadar încarcă-te cu energia neutră a acestei nonculori ce exprimă pozitivitate maximă și înclinare spre relaxare totală.

casa

Stilul country este ideal pentru bucătăria din casa ta de vacanță. Ferestre largi, înalte, și mobilă la limită între clasic și rural, ce se îmbină armonios cu stilul vintage. Pereții bucătăriei country vin și ei în nuanțe pastelate și plini de veselă cu motive etnice. De asemenea, noua tendință în decor, de afișare a ustensilelor de bucătărie, este și ea întegrată în stilul country modern.

2. Holul în stil country

Holul casei tale de vacanță trebuie să fie unul primitor și foarte călduros. Stilul country este exact ceea ce îți trebuie pentru a-ți întâmpina musafirii cu un mediu relaxant și plin de armonie încă de la intrare. O simplă bancă din lemn albă, încărcată cu perne decorative mici, în culori neutre, alături de coșuri de ratan pentru depozitare și câteva piese de mobilier din lemn masiv vor crea în holul casei tale de vacanță o aură pozitivă, ce îmbie la descătușare.

casa

3. Livingul country

Livingul country menține aceeași notă neutră în ceea ce privește cromatică, dar și luminozitatea maximă. Acesta este completat de decoruri în nuanțe de auriu, ce emană eleganță și rafinament. Canapeaua cu imprimeuri florale vesele, însă în culori neutre alături de fotoliile masive,îmbrăcate în țesături în dungi nu trebuie să lipsească nici ele din decorul country al casei tale de vacanță. Draperiile viu colorate, în note optimiste care să spargă simetria culorilor trebuie să se integreze și ele în ambientul rural al livingului tău din casa de vacanță.

foto

Sursa: www.acasa.ro

Distribuie articolul: