„Bărbații se îmbracă pentru femei și învers, deci fiecare dintre ei știe exact de ce are nevoie celălalt”, crede stilitul român Ovidiu Buta, prezent în studioul EA.md. Specialistul a mai fost întrebat dacă e bine sau nu ca un cuplu să fie asortat vestimentar și ce crede el despre părinții care le impun copiilor un anumit dress-code sau anumite haine.

stil-nu„Stilistic DA. Pentru că din clipa în care vor să se asorteze cromatic: eu port o rochie roz și tu îți iei un sacou roz deja lucrurile sunt puțin de Walt Disney, puțin caricaturale. Trebuie să ne asortăm stilistic, ceea ce înseamnă că dacă unul dintre parteneri este într-o notă sport, celălalt va fi la fel, dacă el e la frac, ea neapărat va purta o rochie elegantă, altfel e o rupere nefirească, iar oamenii te vor întreba automat: „Când divorțezi?””, spune stilistul referitor la cupluri.

Citește și: Cel mai cunoscut stilist din România, către femeile din Chișinău: „Nu există oameni frumoși sau urâți, există doar oameni bine sau prost îmbrăcați”

stil-1

Ce ține de copii, acesta este categoric contra faptului ca părinții să le impună ceva copiilor pentru a îmbrăca: „Eu sunt foarte vehement la acest subiect – copiii trebuie lăsați să experimenteze! Nu sunt de acord cu părinții care intervin în stilul vestimentar al unui copil. Copiii trebuie lăsați să se joace: dacă el vrea să meargă la grădiniță cu Mickey Mouse pe cap și cu cizmele pe post de ghiozdan e treaba lui. Trebuie să îi lași să descopere hainele, pentru că e o jucărie pentru ei – nu poți să le iei o jucărie, nu?”, s-a întrebat retoric stilistul român.

Ovidiu Buta are pentru mamele care le impun dimineața copiilor anumite haine și o pedeapsă: „Le doresc mamelor care îi impun pe copii dimineața să îmbrace ceva ca să vină și lor dimineața să le impună cineva acest lucru.”

În curând pe EA.md – un interviu din categoria „Ce vor femeile” cu stilistul Ovidiu Buta.

Distribuie articolul: