Zilele trecute, Sara Shor, alias Jasmin, și-a lansat cel mai nou videoclip, produs pentru piesa „Zavisimost” (trad.:  dependență). Pentru că a primit fel de fel de aprecieri din partea fanilor, în ceea ce privește stilul afișat în producția video, am decis să solicităm părerea unui om cu adevărat experimentat în acest domeniu: Emilian Crețu. De ce Emilian? Pentru că a făcut parte, anterior, din echipa care a conceput machiajul și coafura cântăreței în videoclipul filmat în Republica Moldova. Mai jos, veți vedea ce notă a pus stilistul pentru ținutele, machiajul și coafura artistei.

Premiera videoclipului pentru piesa „Zavisimost”, semnată de Jasmin, a avut loc pe 3 septembrie, după o bună perioadă de teasing, în care cântăreața rusă îi incita pe fani cu fotografii relizate în timpul filmărilor. Și de această dată cântăreața a optat pentru multiple accesorii combinate cu fuste și rochii mini, cu lux de elemente „sporty”, alese de o echipă întreagă de stiliști.

Emilian Crețu a urmărit atent mai întâi machiajul și bogăția accesoriilor artistei, despre care a comentat:

„Spre marea mea fericire, am avut și eu onoarea să lucrez în echipa ei de stiliști. Se întâmpla la filmările videoclipului realizat la Orhei sau „SHORHEI”, cum i se mai spune.

jasmin_3

Dacă privim atent toate videoclipurile ei, observăm că Jasmin iubește foarte mult bijuteriile și accesoriile aurite; „cu cât mai mult aur, cu atât mai frumos”. Asta am observat-o și în noul ei clip. Nu renunță Jasmin la aur, indiferent de videoclip.

cats

Dacă e să vorbim despre capitolul „machiaj și coafură”, nu avem mari pretenții, deși am văzut-o în toate videoclipurile cu părul ușor buclat sau drept, care e, neapărat, suflat din față cu un ventilator. Machiajul e, ca deobicei, bine realizat, lipsit de țărănisme, adică „sclichishi până la urechi”. Un mic NU: la scena unde este filmată mașina, era neapărat ca stilistul să acorde mai multă atenție la corecția feței. Pomeții nu au fost acoperiți bine. Erau prea roz și o făceau bolfoșică.”

cats

Am fost curioși să aflăm de la Emilian și ce notă îi oferă cântăreței pentru ținutele vestimentare afișate în videoclip. Mai ales că interpreta se lăuda, anterior, cu faptul că nu solicită mereu recomandările stiliștilor, ci mai alege și singură ținutele pentru scenă și videoclipuri. Nu mai este un secret că atunci când alege ea însăși ce să poarte, artista optează pentru branduri ca „Moschino” sau „D&G”.

„La capitolul vestimentație, observăm că Jasmin a încercat să joace în rolul mai multor personaje și și-a ales și hainele pe potrivă…

Dacă nu mă înșel, prin rochița albastră, scurtă, asortată cu stănuțul de piele, a jucat rolul de polițistă foarte înăraită. Dar cred că se putea alege ceva mai sexy, pentru că, din punctul meu de vedere, arăta forte brutal și nu îi scotea în evidență sexualitatea.

cats

Celelate două ținute au fost destul de inspirate și i se potriveau chiar dacă bluzița aia cu aur mult pe ea îmi amintea zalele pe care le purtau spartanii la lupte. Era bine dacă fustița se asorta cu acele zale.

Sunt de părere că dacă Jasmin o să mai renuțe la aurul de pe ea data viitoare, va primi o notă și mai mare. Azi, pentru că sunt cu piciorul rupt, o să fiu mai bun: primește nota 7”, a mai mărturisit stilisul Emilian Crețu, pentru EA.md.

cats

Foto: Facebook, Aquarelle, captură video

Distribuie articolul: