Acum jumătate de an, Olia Stepanenco își anunța urmăritorii virtuali despre faptul că a primit inelul de logondă, iar ieri a delectat internauții cu o imagine deosebită. Prezentatoarea TV 8 a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus cel mai ferm „Da” din viața sa.

„Prin greutăți spre stele… Pentru totdeauna. De astăzi, oficial. Te iubesc soțul meu”, a scris Olia pe rețelele de socializare.

O postare distribuită de Olia Stepanenco (@oliastepanenco) pe

Și pentru ca să iasă din tipare, mirii au decis ca nunta să fie un eveniment la care vor participa doar ei. Au visat să petreacă această zi împreună, iar dorința lor a prins aripi.

Stilista a ales să poarte o rochie albă cu imprimeuri, accesorizată cu un buchet din flori vii. Și verighetele mirilor au fost create special pentru ei.

„Mulțumim pentru verighetele realizate de câțiva designeri ucraineni. Sunt inelele pe care le-am visat. Astăzi am fost doar noi doi. Am vrut ca această zi să fie doar a noastră”, a adăugat proaspăta soție în postarea de ieri.

capture-20170914-123841

Anterior, Olia Stepanenco dezvăluia cât de fericită este că și-a întâlnit jumătatea, dar și cât de mândră e de soacra sa, căreia îi spune cu toată dragostea – Mamă:

„Dacă Alexandru ar ști că de fapt, eu mă căsătoresc nu doar cu el, ci și cu mama lui… ca să ai o Lady atât de minunată, care să dădăcească viitorii noștri copii, să mă asiste la ședințe foto, să pregătească clătite în weekenduri, să vorbească despre colecții, să fie prietena mea apropiată și să-mi aducă cafea în așternut, el ar renunța cu siguranță! Acum, aceasta este și mama mea!”

Foto: Facebook.com