Stilista din România Dana Budeanu a oferit o lecție de stil bărbaților în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. Momentul în care Dana menționează despre „glezna dezgolită” la bărbați și „blugii colanți” a ajuns viral pe internet! Vezi mai jos ce spune stilista despre aceste gafe vestimentare. 

Dana Budeanu s-a arătat a fi foarte indignată când este vorba despre glezna dezgolită la bărbați. Mai în glumă mai în serios, cu o doză de ironie, stilista le-a explicat reprezentaților genului masculin că „glezna dezgolită” nu e deloc la modă.

Puneți-vă șosete, măi băiețeilor. Mai ales la costum. Terminați-vă cu nudismul la gleznă. Mergeți la nudiști dacă sunteți nudiști”, spune stilista.

„Ce aveți cu glezna goală? Nu vă e rușine? Voi sunteți bărbați, ce sunteți voi? Niște „marțafoi”. Cum să mergi cu glezna goală? Nu îți e rușine cu păruțul pe picior la costum? Să-ți văd gleznuța scurtezi și pantalonii… Ați văzut vreun mafiot fără ciorap? Credeți că mafioții sunt niște fraieri, sau ce? Dacă vedea un mafiot unul fără ciorap, îl împușca în cap!”

 

Pe lângă glezna goală, stilista a ținut să menționeze că și la blugii colanți, bărbații ar fi bine să renunțe.

„Ce se întâmplă cu voi? Nu am nimic, adică înțeleg orice, dar să îți iei blugi colanți și cu vedere la gleznă și cu pantofi…”, a încheiat Dana Budeanu.

Vezi mai jos secvența video devenită virală pe internet.