Până acum ceva timp bluzele de trening și hanoracele erau rezervate sălilor de sport sau duminicilor leneșe în parc. Însă, designeri precum Givenchy sau Kenzo au reinventat bluza sport, transformând-o într-una dintre cele mai fashion piese ale garderobei.

 

 

Fashion icons precum Rita Ora, Rihanna sau Miley Cyrus le-au făcut celebre, introducându-le în ținute sporty chic, iar vedetele internaționale și autohtone li s-au alăturat, fiind zărite tot mai des în bluze de trening, chiar și la evenimente mondene.

Dana Rogoz a purtat bluza sport cu o fustă creion roșie.

ele.ro

Elena Gheorghe este cunoscută pentru stilul ei sporty, foarte colorat, astfel că nu ne miră că este o fană a bluzelor sport, cu desene haioase, pe care le poartă în ținute casual, cu teniși și colanți.

ele.ro 

Tot cu pantaloni au purtat bluza de trening și Gisele Bundchem, Rihanna și Jessica Alba, însă Jessica i-a dat ținutei o notă de eleganță, purtând bluză sport cu imprimeu pop art cu o pereche de pantaloni până și pantofi stiletto.

ele.ro

ele.ro

ele.ro

Ciara a încercat un look mai indrăznet, purtând o fustă midi transparentă, cu volan și un hanorac Givenchy cu print abstract, la show-ul Givenchy pentru primavara 2014. 

ele.ro

 

 

Distribuie articolul: