Un shooting de excepție cu o personalitate de același nivel. Simone Giger, Directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova, a avut o colaborare frumoasă cu brand-ul vestimentar Nikita Rinadi. Vedeți ce ținute a profat diplomata și cât de bine arată în ele.

Nu s-a eschivat să iasă pe podium îmbrăcată în haine autohtone, iar în cadrul acestei ședințe foto, Simone Giger a demonstrat încă o dată că este adepta stilului laconic și preferă să pună accent pe feminitate, simplitate și naturalețe.

Stilista și creatoarea ținutelor Nikita Rinadi, Nadya Gudumak, ne-a spus că „diplomata niciodată nu dă greș cu alegerea ținutelor sale, așa că și aceste outfituri au fost alese, după cum și era de așteptat, fără cusur. Stilul vestimentar al reprezentantei Elveției este cu adevărat deosebit, caracteristic femeilor cu o personalitate puternică”, spune Nadya Gudumak.

Simone Giger este adepta liniilor stricte, deseori reci, proporțiilor bine determinate și culorilor neutre. În percepția ambasadoarei, „stilul clasic poate să reprezinte o reîntoarcere către vechile valori, către simplitate şi o eleganţă rafinată. Acest stil pune în valoare vestimentația de tip business, într-o formă reinterpretată cu valențe feminine. Este un stil practic și inteligent”.

Aceste ținute marca Nikita Rinadi pot fi caracterizate în câteva cuvinte: eleganță, rafinament, modernism și simplitate. Combinația perfectă pentru femeile cu o personalitate puternică!

Ținute: Nikita Rinadi