Lămâia are numeroase întrebuințări în viața noastră de zi cu zi. Îți ofrim câteva motive să o folosești de acum înainte și în rutina de îngrijire a părului!

Te-ai săturat să cheltui o avere pe produse profesionale care nu au efectul promis? De cele mai multe ori remediile naturale sunt mult mai benefice pentru sănătatea și pentru aspectul părului tău. Lămâia se numără printre ingredientele naturale care oferă numeroase beneficii firului de păr și scalpului, datorită proprietăților sale antibacteriene.

Îți dorești ca părul tău să fie mai luminos și mai strălucitor? Este suficient să îmnoi o dischetă demachiantă în suc de lămâie și să tamponezi ușor lungimea părului. Lasă sucul să acționeze 5-10 minute și apoi spală-te cu șampon și aplică la final un balsam putenric hidratant , scrie Teotrandafir.com. Folosește acest tratament de două ori de săptămână și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Dacă ai probleme ale scalpului, sucul de lămâie poate fi remediul ideal pentru tine. Lămâia are proprietăți antibacteriene și antifungice. Îndepărtează cu ușurință iritațiile și infecțiile scalpului și mâncărimile. Prepară un exfoliant din suc de lămâie și zahăr brun și masează-ți pielea capului cu el. Vei reuși să îndepărtezi toate impuritățile și toate resturile rămase în urma utilizării produselor de styling.

Dacă îți dorești ca părul tău să creacă mai rapid, poți să repari o soluție din suc de lămâie și ulei de ricin pe care să o aplici pe toată lungimea părului și pe pielea capului. Las-o să acționeze jumătate de oră și apoi spală-te cu șampon. Te confrunți și cu mătreața? Tot lămâia este soluția ideală! Ia o lămâie și tai-o în felii. Masează-ți scalpul cu feliile de lămâie și apoi spală-te. Vei vedea rezultatele în doar câteva săptămâni!

Distribuie articolul: