Așa cum afirmă oamenii de știință, fiecare persoană are în lume minim șapte sosii.  Chiar și așa, puțini cred că mai există cineva care seamănă leit ei, asta dacă nu au soră sau un frate geamăn. S-a demonstrat însă că acest fenomen există, după ce aceste două fete sau găsit.

Nu sunt surori și nu s-au văzut niciodată până acum, însă când le privești zici că sunt gemeni. Probabil cu greu îți vine să crezi, dar aceste persoane, aparent identice fizic, nu au nicio legătură biologică.

Fetele s-au găsit, după ce una dintre ele, Niamh Jenny  în vârstă de 26 de ani, împreună cu prietenii săi Garry și Terens au hotărât să organizeze proiectul Twins Strangers, care te ajută să îți cauți sosia prin lume. Această idee genială ar putea ajuta pe toți cei doritori să-și cunoasă persoana identică cu ei.

Prima care și-a putut găsit dublura a fost chiar Niamh, care a primit un mesaj de la o fată pe nume Caren, care seamănă leit cu ea. Uimitor cum nu s-au intersectat până acum, întrucât tinerele trăiesc la câțiva kilometri dinstanță una de alta.

Vezi mai jos cât de mult seamănă Niamh și Caren și cum a avut loc prim întâlnire a fetelor.

Prin acest proiect s-au găsit sosiile și ceilalți prieteni ai lui Niamh, Terens și Garry.
2
3

Ce-ar fi să organizăm un astfel de proiect la noi în Moldova?

Distribuie articolul: