Orice femeie trece printr-un astfel de episod la un moment dat: se desparte de un bărbat din anumite motive, cei doi nu mai vorbesc pentru o lungă perioadă de timp, ca după o vreme să aibă surpriza de a vedea că fostul vrea să se împace cu ea. În acest moment este dificil să reziști tentației, însă orice femeie care se respectă se va gândi bine la decizia pe care urmează să o ia. Iată de ce bărbații vor întotdeauna să se împace cu fostele.


1.Sexul a fost extraordinar

Majoritatea bărbaților nu pot să renunțe pur și simplu o femeie cu care au avut un anumit nivel de compatibilitate în pat. Aceștia întotdeauna vor lăsa deschisă o portiță de evadare, mai ales atunci când nu vor avea alternative. Deși îți va spune că i-a fost dor de tine, fii sigură că lucrul care i-a lipsit cel mai mult a fost sexul cu tine.

2.Vrea să își recâștige statutul social

În cazul unei legături de durată, există multe lucruri pe care le împărtășiți. De la familie, bunuri materiale și prieteni, toate acestea – dacă nu le-a avut în următoarea relație,  îl pot face să se întoarcă la tine. Îndeosebi dacă a trecut recent prin multe eșecuri și dezamăgiri, împăcarea cu tine îl va ajuta să își recâștige statutul social și încrederea în sine.

3.Este impresionat de cine ești acum

A fost prea egoist să rămână alături de tine atunci când ai avut nevoie de el, deoarece se aștepta să îți meargă din ce în ce mai rău. Acum, că ai reușit să te stabilizezi și să progresezi, acesta va dori să te aibă din nou. Amintește-ți că cine nu îți este alături la greu, nu trebuie să îți fie alături nici la bine. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că te-a desconsiderat și că i-a lipsit încrederea în tine.

4.Ai fost plan de rezervă, iar noua iubită l-a păsărit

Dacă ai fost înșelată în acest mod și a ales-o pe ea în locul tău, fii sigură că acum va veni cu scuze de genul „am fost confuz”, „nu mi-am dat seama cât de mult te iubesc”, etc. Nu trebuie să cazi în capcană. Dacă te-a înșelat o dată, cu siguranță o va face și a doua oară.

5.O duci bine pe plan financiar, iar el este falit

Banii sunt un motiv bun pentru a te împăca cu fosta. Dacă fostul trece printr-o perioadă grea pe plan financiar, iar ție îți merge destul de bine, cu siguranță va dori să vă împăcați și chair îți va cere ajutorul.

6.Ai devenit o provocare

Dacă ai fost genul de femeie care nu i-a ieșit din cuvânt pe durata întregii relații, indiferența ta îl va atrage acum. Acesta te vede ca pe o provocare și va dori să te cucerească din nou.

7.Îi lipsește atenția ta

Nu toți bărbații sunt insensibili, iar unii își dau seama care a fost femeia care l-a respectat și care l-a iubit cel mai mult. Atunci când se întâmplă acest lucru, el se va întoarce la tine.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: