Prezentatoarea ştirilor de la Jurnal TV, Stela Popa a devenit mireasă…din nou, şi asta pentru că nunta a urmat la un an după cununia civilă. Împreună cu soţul ei, sociologul român, Dan Dungaciu, au jucat nunta departe de ochii lumii. Conform portalului jurnal.md, Stela Popa și Dan Dungaciu au optat pentru o nuntă netradițională. Fără prea multe formalisme, obiceiuri, discursuri pompoase sau animator, în schimb cu mâncare aleasă și muzică bună. Oaspeţii au avut parte de un recital haiducesc de la formația „Ștefan Vodă” și Maria Stoianov, dar şi de la interpreta de jazz, Geta Burlacu, alături de Aurel Chirtoacă.

unimedia

Cu doar cateva zile înainte de nuntă, prezentatoare principalului buletin de ştiri de la JurnalTV a slăbit foarte mult:„Reţeta pentru cine vrea să slăbeasc, măritaţi-vă”, a spus Stela într-un interviu TV. Pentru a-şi alege rochia de mireasă perfectă, a mers până la Paris, însă în cele din urmă tot la ai noştri s-a întors, apelând la o stilistă din Republica Moldova stabilită în România.

jurnal.md

Stela Popa și Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului trecut la București, discret și departe de ochii presei. Luna de miere au petrecut-o în Franța și Belgia, iar de această dată vor merge pe insula Creta și Costa Del Sol.

Sursa: jurnal.md