Prezentatoarea de știri de la Jurnal TV, Stela Popa, se retrage în concediu prenatal. Jurnalista a anunțat că astăzi va prezenta ultimul buletin de știri, iar de mâine pleacă la București, acolo unde va naște, în luna mai un băiețel.

„Dragi prieteni, de aproape nouă luni de zile v-am prezentat știrile Jurnal TV în trei. A fost o experiență frumoasă și unică. În câteva săptămâni așteptăm cu mare nerăbdare ca familia noastră să se mărească și să împărtășesc cea mai importantă știre din viața mea cu toți telespectatorii. Mă rog lui Dumnezeu să fie într-un ceas bun și să aduc pe lume un băiețel sănătos. Astăzi este ultima zi, înainte de venirea pe lume a fiului meu, la pupitrul Știrilor. Mulțumesc tuturor colegilor pentru extraordinara colaborare și mărturisesc că în toți acești patru ani de activitate la Jurnal TV m-am simțit extraordinar în cadrul acestui colectiv minunat”, scrie Stela pe Facebook.

Stela Popa

Zvonurile că Stela așteaptă un copil au venit încă la finalul lui 2013. Iată că prezentatoarea acceptat a sesiune foto cu burtica, exclusiv pentru revista PentruEA.md, abia în luna ianuarie, 2014. Atunci Stela declara pentru noi: „S-a schimbat însă ceva în sufletul meu. Ceva care nu se explică, ci se trăiește. Un ceva de care, probabil, au nevoie mai toate femeile și pe care doar cele care au trăit această experiență îl pot simți și înțelege”.

Stela Popa

Amintim că Stela Popa și Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului 2012 la București. Nunta au jucat-o, în luna iunie a anului 2013, la Purcari, alături de invitați de seamă de pe ambele maluri ale Prutului. Echipa Revistei PentruEA îi dorește viitoarei mame multă sănătate și curaj, ei și viitorului flăcău Dungaciu.

Distribuie articolul: