De când a aflat că este însărcinată, Stela Popa a schimbat radicat lecturile de pe noptiera sa – acum are în vizor cărți despre nașterea și creșterea copilului, despre dezvoltarea sa, etc. Mai nou, prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV își alintă viitorul bebeluș cu povești, alcătuite chiar de ea.

Într-un interviu acordat recent revistei noastre, la capitolul lecturi despre sarcină, Stela ne povestea: “Cred că am citit tot internetul până acum. Glumesc, deși pe undeva este o parte de adevăr. Nu trece nicio zi fără să „răsfoiesc” internetul și să vreau să aflu ceva nou despre mămici și pici. Cumnata și nașa mea, medic de profesie, este „consilierul” meu principal. Pe lângă asta am, mai nou, o mică bibliotecă despre copii și sarcină. În ultima perioadă, cadourile de la șoțul meu vin la pachet cu câte o carte despre și pentru graviduțe. Pe lângă asta, trebuie să mărturisesc că am revenit și în lumea poveștilor. Poate suna ciudat pentru cineva din afară, dar mă strădui aproape în fiecare seară să îi citesc bebe-ului nostru câte o poveste. Și să nu crezi că nu mă ascultă! Uneori, după o rundă de zbenguieli prin burtica mamei, o poveste este chiar indicată. Ne liniștim amândoi”.

Acum jurnalista declară că s-a apucat să mai și compună povești, și poate, dacă are success cu ele, le va și publica. “Mă gândesc ca atunci când voi merge deja în concediu să mă apuc să scriu povești pentru copii. Nu știu dacă le voi publica, însă bebelușului cu siguranță am să i le citesc”, a declarat Stela în cadrul unui reportaj pentru emisiunea Paparazzi.