Jurnalista Stela Dungaciu este însărcinată în luna a cincea, fapt confirmat deja pentru toată presa curioasă de la noi. Contactată de EA.md, știrista a declarat fericită că așteaptă un băiețel, pe care a decis deja unde îl va naște, dar nu și cum îl va numi.

Stela a declarat pentru revista noastră că ea și soțul sunt în așteptarea unui băiețel, pe care încă nu au decis cum îl vor numi. “Știm că va fi băiat, dar la nume ne mai gândim. Am decis doar că voi naște în România, la o clinică privată din București.” Până una alta, jurnalista este în continuare la pupitrul de știri, se simte bine și are emoții mari pentru ziua când își va vedea pruncul.

Prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV promite că va reveni cât mai curând cu putință pe ecrane. „Ne vedem în câteva luni. Important e să trec cu brio acest test al vieții și să vă știu alături!”, a mai spus Stela pentru jurnal.md. Amintim că Stela Popa și Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului 2012 la București. Nunta au jucat-o, în luna iunie a anului 2013, la Purcari, alături de invitați de seamă de pe ambele maluri ale Prutului.

Echipa Revistei PentruEA îi dorește viitoarei mame multă sănătate și curaj, la și viitorului flăcău Dungaciu.

Distribuie articolul: