Jurnalista Stela Popa-Dungaciu a împărtășit astăzi vestea fericită prin care a anunțat că a devenit, în sfârșit, mămica unui băiețel foarte așteptat. Despre marele eveniment, știrista a anunțat pe o rețea de socializare, iar noutatea i-a bucurat nespus pe internauți. În exclusivitate pentru noi, proaspăta mămică ne-a povestit cu cine seamănă micuțul Dungaciu!

”Știm că va fi băiat, dar la nume ne mai gândim. Am decis doar că voi naște în România, la o clinică privată din București” , asta declara Stela portalului nostru, la începutul acestui an.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, am un băiețel absolut sănătos, a primit nota 10 la naștere. Vă zic pe bune: are nasul soțului și buzele mele”, a declarat Stela Popa revistei PentruEA.md.

Jrnalista a împărtășit vestea îmbucurătoare cu toți fanii săi virtuali care, la rândul lor, au felicitat-o cu această ocazie și i-au dorit sănătate multă atât ei, cât și micuțului.

”Este un copil așteptat cu mare drag de noi și de familiile noastre. Mai ales că este primul nepot de o parte și de alta” mărturisea Stela, acum câteva luni, portalului nostru. Văzându-l atunci la ecografie, jurnalista ne-a destăinuit că fătul arăta perfect, exact așa cum își dorea.

Astăzi, însă, Stela a trăi marea fericire de a-și ține bebelușul în brațe. ”De astăzi, suntem TREI”, a scris proaspăta mămică, pe contul său de Facebook.

Amintim că Stela Popa și Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului 2012 la București. Nunta au jucat-o, în luna iunie a anului 2013, la Purcari, alături de invitați de seamă de pe ambele maluri ale Prutului.

Echipa Revistei PentruEA îi dorește nou-nouței mămici sănătate și un flăcău ascultător!

 Foto: Ellene Mocrii, Arhiva Personală

Distribuie articolul: