Este una dintre cele mai indrăgite prezentatoare de știri din lumea televiziunii. Jurnalista Stela Popa, a schimbat, însă, pentru o zi, pupitrul cu platoul emisiunii Deșteptarea. Totuși, dimineața nu a trecut fără peripeții.

„Eu mereu am un coșmar: visez că voi întârzia la știri. Multă lume râde de mine și mă întreabă: „Ei cum să întârzii tu, Stela, dacă știrile sunt seara?!”. Iată că deșteptătorul meu astăzi nu a sunat, iar telefonul producătoarei m-a trezit exact la ora 7, spunându-mi că trebuie să ies în emisie, eu fiind încă în pat”, a declarat știrista pentru Ea.md

Chiar și așa, Stela s-a descurcat extraordinar, deși i-a bucurat cu prezența pe cei din fața micilor ecrane nici mai mult nici mai puțin de o oră.

„Am fost alături de Bogdan după 8:00 și vreau să spun că este un coechipier de prezentare extraordinar. Îi mulțumesc lui și echipei, pentru că m-am simțit chiar foarte bine, mi-a plăcut extraordinar de mult. Acuma… să nu credeți cumva că las știrile, ele sunt iubirea mea!”, a adăugat prezentatoarea.

3

Echipa Deșteptării a avut și alte suprize pentru telespectatori: „Da, am intarziat dimineata la Deșteptarea, dar, Bogdan Dascăl te intelegi de minune cu… portretul meu”, a scris Stela la o postare recentă de pe contul său de Facebook.

2

Stela Popa nu exclude că va mai repeta experiența și săptămâna viitoare. Așadar, fiți cu ochii pe ea!

Foto: facebook.com, captură video

Distribuie articolul: