Când vorbesc despre Stela Moldovanu îmi pare că nu există mamă mai fericită decât ea. Două fete și un băiat, o armonie perfectă în familie și frumoase valori educate tinerii generații chiar și prin spiritul afacerii de familie pe care o au. Despre cât de diferite pot fi două fete ale aceleiași mame, dar și cele mai scunse vise, legate de prințesele sale... Stela Moldovanu, în detalii, mai jos.

Când vorbesc despre Stela Moldovanu îmi pare că nu există mamă mai fericită decât ea. Două fete și un băiat – o armonie perfectă în familie și frumoase valori educate tinerii generații chiar și prin spiritul afacerii de familie pe care o au. Despre cât de diferite pot fi două fete ale aceleiași mame, dar și cele mai scunse vise, legate de prințesele sale… Stela Moldovanu, în detalii, mai jos.

Fetele mele îmi aduc finețea și dulcegăriile vieții

Știam de la bun început că e frumos să fii mamă. Apoi am înțeles că fiicele îți aduc finețe și dulcegării cât nu mai poți duce. Mi se pare esențială legătura dincolo de cuvinte, de cadouri și de lucruri materiale. Fetele vor căldură și susținere, apreciere și comunicare. Încerc să păstrez  aceste legături pentru a avea o relație sănătoasă cu fiicele mele.

Ele mi-au alungat norii atunci când mi-a fost greu

Când a apărut pe lume Anuk, m-am dedicat ei în totalitate, am alăptat-o până la un an, nici nu-mi imaginam cum poate fi altfel. Mi-am trăit din plin maternitatea. Cu a doua fiică a fost exact invers, pentru că apăruse salonul și eram împărțită între casă și serviciu. Partea bună a fost că Bianca este o fire tare veselă și când îmi era cel mai greu, ea îmi alunga toți norii…

Sunt în pas cu moda și cu tineretul datoită lor

Învăț în continuare de la ele să fiu mereu în pas cu tendințele în muzică, modă, să gândesc mai democratic, mai lejer… Învăț să fiu tolerantă și să nu le impun propriile păreri. De fapt, ne educăm reciproc (zâmbește). Maică-mea e cea mai sinceră persoană din lume și asta vreau să obțin de la fetele mele – să nu fie false, să nu ascundă nimic, să prefere durul adevăr, să nu poarte mască.

Vreau să aibă vise împlinite

Anuk MoldovanuVreau să-și realizeze visele, oricât de mărețe ar fi; Să creadă în propriile forțe, să conștientizeze că cele mai importante valori nu se cîntăresc la kilogram. Bogăția cea mare e ceea ce porți sub pielea ta, în gîndul tău, în inimă. Restul e aparent și fragil.

ANUK

„Cu mama mea e foarte interesant, ești mereu înconjurat de energie și idei noi. Deși e foarte ocupată, ea găsește timp pentru noi și petrecem momente de neuitat împreună. Datorită înțelegerii ei, am învățat să fiu mai degajată și să renunț la complexe. Ea mă încurajează să fiu mai activă și să îmi construiesc planuri de viitor. Vreau să se trezească în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și cu bună dispoziție, să rămână la fel de ambițioasă și luptătoare”.

BIANCA

Bianca Moldovanu„E minunata mama mea. Mă bucur că grație ei am ocazia să particip la multe evenimente furmoase, să frecventez cursuri extrașcolare interesante, să călătoresc în locuri frumoase, dar cel mai important – să mă bucur de o familie mare și unită. Mama m-a învățat să mă bucur de ce am și să nu plâng pentru ce nu am, să fiu politicoasă și să văd mereu partea bună a lucrurilor. Tot mama ne-a învățat să brodăm, ne-a educat dragostea pentru lectură și ne-a îndemnat să lăsăm în urma noastră doar lucruri bune.”

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: